До Міжнародного дня архівів ЦДАВО України завершив роботи із завантаження до Е-ресурсу документів з фонду № 1 Верховна Рада України часів утвердження Незалежності України

До Е-ресурсу ЦДАВО України завантажено 206620 сканкопій аркушів документів з 1015 справ з № 4481 по 5492 (1990-1997 роки) за описом № 16 фонду № 1. За видами документів це – закони, укази, постанови Верховної Ради України та їх проєкти й документи, що супроводжували їх підготовку та видання; протоколи та стенограми засідань Верховної Ради України та її Президії тощо.
Документи були оцифровані Державним центром збереження документів Національного архівного фонду на замовлення ЦДАВО України; оброблені й завантажені до Е-ресурсу співробітниками відділу інформаційних технологій ЦДАВО України. Опис № 16 удосконалено співробітниками відділу довідкового апарату ЦДАВО України. Проєкт реалізовано за підтримки Державної архівної служби України.
Вітаємо архівістів і дослідників архівів України з Міжнародним днем архівів! Бажаємо плідної роботи в архівах України! Слава Україні!
Перейти до вмісту